Werkelijk alles is mogelijk!

Met allerlei soorten profielen zoals de koker-profiel, T-profiel, U-profiel, buisprofiel of een bijvoorbeeld een hoekprofiel kunt werkelijk alles laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een industrieel design meubel met als onderstel een stalen constructie. Maar ook kunnen wij stalen puien en deuren kant en klaar op maat maken waar zo het glas in geplaatst kan worden. Het kan ook zijn dat u een mooie industriële trap wilt laten maken met een prachtige design leuning en poedercoating als afwerking. Kortom, u kunt het zo gek niet bedenken en het kan gemaakt worden van Staal, RVS of Aluminium.

Interieur laswerk
Een stoere look in uw interieur door staal toe te voegen geeft een industriële look. Wij maken alles precies op maat en naar wens. Van design tafels, stoelen, trappen tot complete binnenpuien.
Constructie laswerk
Constructie balken op maat gemaakt. Direct bij ons te bestellen, inclusief voetplaten met boutgaten en in de menie geverfd. Ook kunnen wij op locatie alles plaatsen en aflassen.
Herstel laswerk
Staal, RVS of aluminium wat doorgeroest, beschadigd of gebroken is, kan prima hersteld worden. Dit doen wij graag in onze werkplaats, maar wij kunnen vaak ook prima op locatie herstellen.