Op maat gemaakt voor binnen en buiten!

Professionele realistische 3D tekening laten maken
Vouwdeuren op maat
Vanuit onze eigen werkplaats in Haarlem maken wij met een compleet team professionele metaalbewerkers en lassers stalen deuren, kozijnen en complete puien voor binnen gebruik. Of u nu opzoek bent naar een schuifdeur, taatsdeur, scharnierdeur of vouwdeuren, Lasser Haarlem maakt deze voor u op vakkundige wijze.

Liever eerst eens zien hoe uw deuren in uw huis zullen gaan staan voordat u beslist? Een realistische 3D tekening bied daar een perfecte oplossing voor en dit kan door ons professioneel voor u gemaakt.

Graag komen wij bij u thuis om uw wensen te bespreken, maar dit mag uiteraard ook in onze werkplaats waar wij alle mogelijkheden hieronder in het echt kunnen laten zien. Nadat wij bij u zijn geweest om in te meten zullen wij van start gaan met de productie en zult u via Whatsapp op de hoogte worden gehouden van de productie d.m.v foto’s.

Soort stalen deuren

Er zijn bij Lasser Haarlem vier soorten deuren, die allemaal ook te combineren zijn met een vastgedeelte ernaast of een gehele pui. Elke deur heeft een eigen karakter en uitstraling. Zo maken maken wij draaideuren, schuifdeuren, taatsdeuren en fantastische vouwdeuren waar veel aandacht aan worden besteed met ons team professionele lassers.
Stalen deur met Argenta scharnieren
Deuren met kozijn
De deur die in zijn even smalle kozijn valt is bij het sluiten van de deur niet te zien dat er een kozijn aanwezig is. Dus u heeft geen extra profiel naast de deur. Deze deur is voorzien van een scharnier in het kozijn en deur.
IMG_20180525_120213_932.jpg
Schuifdeuren
De schuifdeur is een deur die vaak in ruimtes word gebruikt waar een draaideur teveel ruimte in beslag neemt. Ook word deze vaak gebruikt om bijvoorbeeld voor een kast te plaatsen.
Stalen pui met taatsdeuren op maat gemaakt
Taatsdeuren
De taatsedeur is een deur zonder kozijn er omheen. De schanieren zitten namelijk niet in een kozijn, maar in uw eigen plafond en vloer. De taatsdeur geeft hierdoor een hele moderne look in uw huis.
Vouwdeuren op maat gemaakt
Vouwdeuren
De ideale oplossing om en twee ruimtes te scheiden, maar ook weer de gehele ruimte te kunnen benutten als deze compleet openstaat. Dit zijn vouwdeuren waar je mond van openvalt, een echt eyecatcher!

Hang en sluitwerk

Het hang en sluitwerk wat wij aanbieden bij onze deuren heeft ieder zijn eigen unieke eigenschap. Zo is er voor iedere wens een oplossing die vakkundig verwerkt kan worden in iedere stalen deur. Zo maken wij deuren met kozijn, schuifdeuren hangend aan een railsysteem en taatdeuren.
Aanlas scharnieren stalen deuren
Aanlas Scharnieren
Ookwel de standaard scharnieren genoemd. Deze scharnieren kent u van bijna elke deur die u nu in huis heeft. Een zichtbare scharnier aan een kant van de staaldeur die de deur en het kozijn verbinden.
Invisible scharnieren
Invisble scharnieren
De favoriet van Lasser Haarlem. Deze invisible scharnieren worden verwerkt in het profiel van de deur en het kozijn en zijn daarvoor niet zichtbaar. Ook zijn deze scharnieren 3D te stellen zodat uw staaldeur altijd netjes dichtvalt.
Taatsdeur scharnieren in stalen deuren
Taatsdeur scharnieren
Het staatsdeur scharnier is uniek in zijn soort omdat deze twee perfecte eigenschappen heeft. De deur kan naar twee kanten op open en er zit een soft close systeem in het scharnier.
Argenta railswielen
Railssysteem
Voor een mooie en subtiele schuifdeur hebben we dit railsysteem. Een mooie rail, vaak afgewerkt met een afwerk lat zorgt voor een clean design in uw huis. De wielen zijn niet zichtbaar omdat deze in de rail vallen.
Loftdeur wielen op rails
Loftdeur wielen
Wilt u juist wel een opvallend railsysteem? Dat is dit uw oplossing! De loftdeur wielen rollen over een bijbehorende stang die bevestigd word aan uw muur. Dit alles zorgt voor een mooie robuuste uitstraling.
Rolstuiting loopslot
Rolslot met veersysteem
Sluitwerk in uw staaldeur proberen wij ook zo minimalistisch mogelijk te houden. Deze rolslot met veer word met de hand in uw deur geslepen en vast gemaakt. Hierdoor heeft u geen slotkast en deurklink nodig en blijft uw staaldeur mooi clean.

Finishing touch

Als finishing touch hebben wij een aantal mogelijkheden om uw staaldeur helemaal af te werken. Deze opties maken onze deuren ook zeer uniek.
Handgrepen in stalen deuren
Handgrepen
Een grote handgreep, een hoeklijn of een klein grip vlak in uw profiel, er zijn veel verschillende mogelijkheden als het aankomt op handgrepen. In onze werkplaats kunnen wij u hierover informeren.
Hoekpui met glaslat
Klik glaslatten
Onze glaslatten zijn uniek! Wij houden van een clean design en daarom worden onze glaslatten vastgeklikt in het profiel van uw staaldeur. Het voordeel hiervan? Er zijn geen schroeven zichtbaar op uw staaldeur en bij het breken van het glas is het raam zo vervangen.
Schopranden in stalen deuren
Schoprand staal
De titel zegt het al. Soms is het voor de veiligheid wel eens beter een schoprand aan te brengen aan de onderkant van uw deur. Deze rand word gemaakt van een stevige stalen plaat en zorgt ervoor er een afstand gecreëerd word tussen de onderkant en het begin van uw glas. Kom gerust eens in onze werkplaats kijken voor het eindresultaat.

Uw deuren worden door ons zelf gepoedercoat

Uw stalen deuren worden door ons zelf op vakkundige wijze gepoedercoat direct in het pand naast Lasser Haarlem genaamd Poedercoaten Haarlem. U kunt uw deuren in elke gewenste RAL kleur laten poedercoaten in mat, zijde- of hoogglans.
Glaslatten gespoten in 2 componenten
glaslatten gespoten in kleur
Hoekpui zonder glaslat
Kozijn gespoten zonder glaslat
Hoekpui met glaslat
Kozijn met gespoten glaslat